TT- Taxi stopt bij Interzorg Hendrik Kok › Interzorg

TT- Taxi stopt bij Interzorg Hendrik Kok

woensdag 26 juni 2013

Blinde cliënt maakt ritje in de zijspan

Een week voordat de TT in Assen van start gaat, rijdt de TT- Taxi van RTV Drenthe rond om diverse bezoekjes af te leggen in de provincie. Zo ook in Rolde. Op dinsdag 25 juni 2013 had mevrouw Super, een cliënt bij Interzorg Hendrik Kok, de tijd van haar leven. Zij mocht een ritje maken in de zijspan.

Impressie mevrouw Super in de TT-Taxi
Impressie mevrouw Super in de TT-Taxi

Rond 9.30 uur arriveerde RTV-verslaggever Anthon van der Neut samen met oud-coureur Rob Janssen met de TT-Taxi bij Hendrok Kok in Rolde. Tijdens de rit werd mevrouw Super geïnterviewd door de verslaggever.
De zoon van mevrouw Super had haar opgegeven voor een gezellig ritje. Hij heeft in zijn jeugd in Assen gewoond, inmiddels is hij naar het westen van het land verhuisd. Maar de affiniteit met de bekende TT races is gebleven.

Bovendien is zijn moeder altijd in voor iets nieuws. Vandaar dat hij het aanmeldingformulier heeft ingevuld en uiteindelijk is uitgekozen door RTV-Drenthe.

Na afloop van de rit was mevrouw Super heel erg enthousiast. “Het was hartstikke leuk. Ik had een mooie zonnebril op en we reden door een groot gebied met veel bomen. Echt een leuke ochtend.”