Unieke ervaring ‘Beleef de BelevINNg’ › Interzorg

Unieke ervaring ‘Beleef de BelevINNg’ › Interzorg

Unieke ervaring ‘Beleef de BelevINNg’

maandag 4 maart 2013

Evenement ter ere van het 40-jarig jubileum Interzorg Hendrik Kok

Altijd al willen ervaren hoe het is om niet of slecht te kunnen zien? Hendrik Kok in Rolde organiseert, ter gelegenheid van haar 40-jarig jubileum, het evenement ‘Beleef de BelevINNg’. Een unieke ervaring over zien en niet zien. Deze belevenis vindt plaats op dinsdag 19 maart en woensdag 20 maart 2013 in restaurant Hofsteenge in Grolloo. Toegang is gratis, inclusief een kopje koffie of thee na afloop.

Locatie Hendrik Kok in Rolde
Locatie Hendrik Kok in Rolde

Ervaar en beluister het dagelijks leven door de ogen van een blind persoon. Het is een onvergetelijke belevenis die uw ogen en oren zal openen. In ‘Beleef de BelevINNg’ worden uw zintuigen op een ervaring in de absolute duisternis getrakteerd. Onder begeleiding van een blinde gids wordt u naar uw zitplaats gebracht.

Tijden

Er zijn twee voorstellingen per dag:
Middag BelevINNg Zaal open: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 17.00 uur
 

Avond BelevINNg Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Einde: 21.30 uur


‘Beleef de BelevINNg’ vindt plaats in restaurant Hofsteenge, Hoofdstraat 11, 9444 PA Grolloo.

Reserveren

Reserveer vroegtijdig voor deze unieke voorstellingen. Vol = Vol. Plaatsen zijn te reserveren bij Hendrik Kok, telefoonnummer 0592-233456, of e-mail: h.loorbach@interzorg.nl
Deze BelevINNg wordt aangeboden door de Stichting Vrienden van Hendrik Kok.

Interzorg

Interzorg biedt verschillende soorten zorg in en vanuit negen locaties in Noord- en Midden Drenthe. Het gaat om zorg voor oudere cliënten, zorg voor oudere cliënten met een visuele beperking, zorg voor cliënten met dementie op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg.
Hendrik Kok is één van de negen locaties van Interzorg, speciaal voor ouderen met een visuele beperking. In Hendrik Kok ligt het accent op het activeren en trainen op zelfstandigheid en autonomie.