Veiligvoedsel.nl Awards 2015 Interzorg 4 keer in de prijzen! › Interzorg

Veiligvoedsel.nl Awards 2015 Interzorg 4 keer in de prijzen!

vrijdag 30 januari 2015

Niet minder dan tien keer genomineerd zijn voor de nationale Veiligvoedsel.nl Awards. Het overkwam Interzorg uit Assen. Een bus vol medewerkers van Interzorg toog op 29 januari naar Apeldoorn. En met resultaat: door hun goede en zorgvuldige werk sleepten ze maar liefst vier prijzen in de wacht.

Uit 550 zorglocaties verkozen
Voedsel, het is één van de eerste levensbehoeften. Daarmee ook één van de basisonderdelen die meer dan goed moet zijn, zeker in een zorginstelling. Interzorg zet daarom standaard hoog in om niet alleen kwaliteit van zorg, maar ook kwaliteit op het gebied van voeding te leveren. Dat wierp eerder al haar vruchten af: op rij behaalden de locaties van Interzorg het Keurmerk Veiligvoedsel.nl.
Daarnaast zijn Interzorg als zorggroep én een aantal van haar locaties tien keer genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl Awards 2015. Zij zijn daarbij geselecteerd uit 550 zorglocaties, verspreid over heel Nederland.

Beste Zorggroep, Nieuwkomer, Zorgafdeling én Restaurant
Tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2015, donderdag 29 januari in Apeldoorn, was het zover: de prijsuitreiking voor de beste zorglocaties, verdeeld over zes categorieën. En Interzorg viel daarbij met vier awards dik in de prijzen! Een heel jaar lang mag Interzorg zich de ‘Beste Zorggroep’ van Nederland noemen. Interzorg, locatie Nieuw Graswijk, heeft met Huiskamer Kievit (met het nog nooit eerder gegeven cijfer 10) de award gewonnen voor ‘Beste Zorgafdeling’. De Plaza van Nieuw Graswijk sleepte zelfs twee awards in de wacht. Die voor: ‘Beste Nieuwkomer’ en ‘Beste Restaurant’. Dit is ook meteen een unicum, want het is nog nooit in de historie van deze uitreiking voorgekomen dat de beste Nieuwkomer ook meteen de award heeft gewonnen voor beste Restaurant!

Geweldige prestatie!
Simon Wachtmeester, facilitair verantwoordelijke, was erbij in Apeldoorn: “Van de in totaal 6 te winnen awards, hebben we er 4 gewonnen. Hoe geweldig is dat! Dit is echt iets wat we met zijn allen hebben gedaan. Bij deze wil ik dan ook alle medewerkers van Interzorg bedanken voor hun enorme inzet waardoor we dit prachtige resultaat hebben behaald!” Aldus een enthousiaste Simon. 

Veiligvoedsel.nl
Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor werkbare voedselveiligheid op basis van het juiste gedrag van medewerkers. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl in 2005 is een zorginstelling en organisatie in staat aan haar cliënten haar kwaliteit te tonen. De cliënten en afnemers krijgen hierdoor de, door velen verlangde, garantie voor veilig en lekker eten.