Voorlichtingsbijeenkomst voor slechtziende ouderen in WZA › Interzorg

Voorlichtingsbijeenkomst voor slechtziende ouderen in WZA

dinsdag 28 november 2017

Interzorg Hendrik Kok en het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) organiseren op woensdag 13 december 2017 weer een voorlichtingsbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in én informatie wil over slechtziende ouderen die zelfstandig wonen.

Expertise

Interzorg Hendrik Kok in Rolde is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een visuele beperking. Tijdens de bijeenkomst in het WZA wordt onder andere informatie gegeven over de mogelijkheden om vaardigheden te leren die helpen om bij slechtziendheid zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven. Ook wordt er informatie gegeven over de verschillende vormen van zorg en begeleiding die Hendrik Kok in Rolde, maar ook bij de mensen thuis, te bieden heeft. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor specifieke vragen en problemen die tijdens de bijeenkomst naar voren komen.

Waarom is een voorlichtingsbijeenkomst iets voor u?

  • U heeft een oogaandoening en ziet slecht of verwacht dat u slechter gaat zien
  • U heeft hier praktische problemen mee
  • U bent op zoek naar hulp en advies
  • U bent op zoek naar een zinvolle dagbesteding
  • U wilt vaardigheden leren om de beperkingen te compenseren
  • U wilt informatie over de mogelijkheden om te wonen in een beschermde omgeving

Waar en Wanneer?

De laatste voorlichtingsmiddag van dit jaar is op woensdag 13 december, van 13.30 tot 16.00 uur, in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. De toegang en het parkeren zijn gratis!

Opgave via

Alhoewel de toegang en het parkeren gratis zijn, wordt aanmelden gewaardeerd (niet verplicht!). Dit kan telefonisch via het Serviceloket van Interzorg Hendrik Kok: 0592 24 20 20 of via email : h.loorbach@interzorg.nl

Tot ziens op woensdag 13 december 2017 om 13.30 uur in het WZA!