Voorlichtingsmiddag voor slechtziende ouderen › Interzorg

Voorlichtingsmiddag voor slechtziende ouderen

woensdag 5 juni 2013

Interzorg Hendrik Kok en het Wilhelmina Ziekenhuis Assen organiseren op dinsdag 18 juni 2013 van 13.30 tot 15.30 uur een voorlichtingsmiddag in het ziekenhuis voor ouderen die slechtziend zijn en nog zelfstandig wonen. De bijeenkomst wordt geleid door de heer H. Loorbach, expertise-medewerker van Hendrik Kok. Opgave is mogelijk bij het serviceloket van Hendrik Kok, tel. (0592) 24 20 20. De toegang is gratis.

Interzorg Hendrik Kok is gespecialiseerd in zorg voor slechtziende ouderen. Tijdens de voorlichtingsmiddag wordt informatie gegeven over de verschillende vormen van zorg en begeleiding die Hendrik Kok te bieden heeft. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor specifieke vragen en problemen die tijdens de bijeenkomst naar voren komen.

Ouderen die slechtziend zijn en nog zelfstandig wonen, kunnen bij Interzorg Hendrik Kok hulp en advies krijgen als zij behoefte hebben aan praktische ondersteuning thuis of als zij op zoek zijn naar een zinvolle dagbesteding. Ook kan men er terecht voor speciale vaardigheidstrainingen om ondanks de gezichtsbeperking zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren.