Week van de lach in volle gang › Interzorg

Week van de lach in volle gang

woensdag 27 juli 2011

Van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli 2011 organiseert Team Welzijn van De Slingeborgh voor haar cliënten een activiteiten thema week ‘De Week van de lach’.

Wethouder Langius was bij de opening aanwezig
Wethouder Langius was bij de opening aanwezig

Van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli 2011 organiseert Team Welzijn van De Slingeborgh voor haar cliënten een activiteiten themaweek genaamd ‘De Week van de lach’. De afgelopen jaren is er veel gebouwd en verbouwd in De Slingeborgh. De afronding is eindelijk in zicht. De cliënten hebben hier uiteraard de nodige hinder van ondervonden. Daarom wil dit team een feestweek aanbieden waar ze met z’n allen vrolijk van worden.

Enkele cliënten ervaren de zomermaanden als een moeizame periode. Kinderen zijn op vakantie met als gevolg minder bezoek en zorgen. Komen ze veilig weer terug?
Vaste medewerkers gaan op vakantie waardoor andere verzorgers over de vloer komen.
De herinnering aan vakantie van vroeger kan heimwee en eenzaamheid oproepen. Daarom heeft het team Welzijn gekozen voor dit tijdstip om juist in de zomer deze activiteiten te plannen.
Zo was een ballonnenwedstrijd en een spelen parcours. Er staan nog activiteiten op het programma zoals handcrème maken en een filmavond met Koos en Mien Dobbelsteen in Zeg es Aaa.
Vrijdag is de afsluiting van de themaweek. Een fotopresentatie en videoclip zullen aan iedereen getoond worden.