Wijkbewoners genieten volop van Drents Buffet! › Interzorg

Wijkbewoners genieten volop van Drents Buffet! › Interzorg

Wijkbewoners genieten volop van Drents Buffet!

donderdag 5 maart 2015

Afgelopen dinsdagavond, 3 maart 2015, was het gezellig druk in restaurant ‘De Larikshof’ in zorgcentrum De Wijde Blik in Assen. Hier werd namelijk een overheerlijk en uitgebreid Drents Buffet georganiseerd.

Award bekroond restaurant
Bewoners uit de wijk gaven massaal gehoor aan de uitnodiging om, tegen een geringe vergoeding, van een uitgebreid, lekker en verantwoord buffet te komen eten. In het met een door Veiligvoedsel.nl Award bekroonde restaurant, was het dan ook gezellig druk.

Kennis laten maken met de organisatie
Het bijzondere aan deze Drentse Buffetavond was, dat deze in zijn geheel door Interzorg zelf is georganiseerd en uitgevoerd. Roelof Bos, facilitair verantwoordelijke, vertelt. “Vanuit de afdeling Facilitaire Dienst, hebben we deze avond in nauwe samenwerking met andere afdelingen en disciplines georganiseerd. Zoals; Wijkzorg, afdeling Inkoop, ICT, Communicatie en natuurlijk de mensen van De Wijde Blik zelf. Op deze wijze willen we, behalve een lekkere en kwalitatief goede maaltijd bereiden, de bewoners uit de directe omgeving kennis laten maken met wat Interzorg te bieden heeft in het algemeen en de locatie De Wijde Blik in het bijzonder. Door de hoge opkomst en positieve reacties, ben ik er zeker van dat we hierin deze avond absoluut zijn geslaagd!”