Klopt jouw hart bij Interzorg? › Interzorg

Klopt jouw hart bij Interzorg? › Interzorg

Klopt jouw hart bij Interzorg?

Thuis. De plek die het meest vertrouwd voelt. Waar je je schoenen uitschopt na een lange wandeling en lekker op de bank even uitpuft. Waar je samen met je gezin geniet van een lome zondag.

Het thuisgevoel

Voor mensen die op een verpleeghuis zijn aangewezen, lijkt thuis soms heel ver weg. Toch proberen we bij Interzorg zo dicht mogelijk in de buurt te komen van het thuisgevoel. De sfeer van de huiskamer, met gezelligheid en liefdevolle aandacht. Hou jij van mensen? Kun jij oprechte aandacht geven? Kun jij goed luisteren, maar voer je ook graag het woord? Ben jij degene die het altijd gezellig maakt thuis? Laat dan je hart spreken bij Interzorg. Juist als je nog geen ervaring hebt in de zorg, ben je van harte welkom!

De functie

Jouw werkplek bij Interzorg wordt de huiskamer. Daar ben je het grootste deel van de dag te vinden. Je zorgt ervoor dat het er gezellig is en dat de onderlinge sfeer goed is. Je ondersteunt cliënten bij hun dagelijkse verzorging. Ook maak je van elke maaltijd een genietmoment. Je gaat werken op de locatie De Wijde Blik of De Slingeborgh, beiden in Assen.

De opleiding

Naast je werk ga je een dag per week naar Drenthe College. Daar leer je in een jaar tijd de fijne kneepjes van het zorgvak. Je volgt de niveau-2 opleiding voor helpende. Als je nog niet beschikt over een opleiding op niveau 1 of hoger, ga je eerst een vooropleiding volgen.

Krijg ik tijdens de opleidingsperiode al een salaris?

Jazeker. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Dit houdt in dat je een uurloon krijgt van € 10,36. De helft van je lestijd is eigen tijd. Wij zien dat als investering in je eigen toekomst. Interzorg betaalt de opleidingskosten en alle deelnemers krijgen een baangarantie. Dat betekent dat je bij een succesvolle afronding van de opleiding gegarandeerd een baan als helpende bij Interzorg hebt. Mocht je onverwacht de opleiding niet kunnen afronden, dan zullen wij ons inspannen om een andere baan binnen onze organisatie te vinden. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is nodig voor het starten van dit traject.

Hoeveel uur ga ik werken?

Je krijgt een contract van 24 uur. Dit houdt in dat je 20 uur bij Interzorg werkt, daarnaast heb je een lesdag van 8 uur waarvan je 4 uur uitbetaalt krijgt.

Meer informatie

Er zijn selectiedagen gepland op 13 en 19 december 2018 & 8 januari 2019. Per selectiedag zullen er 20 kandidaten worden uitgenodigd.

Een selectiedag duurt van 9.00 t/m 13.30 uur, of van 10.00 t/m 14.30 uur. Houd er rekening mee dat je hiervoor uitgenodigd kunt worden, je wordt minstens drie werkdagen vantevoren uitgenodigd voor een selectiedag.

In totaal zijn wij op zoek naar 25 geschikte kandidaten die per 1 februari 2019 kunnen starten met de opleiding. Wij raden je aan om vroegtijdig te solliciteren, de sollicitatieprocedure stopt zodra deze 25 kandidaten zijn gevonden. Je sollicitatie kan bewaard worden voor de BBL-groep die (waarschijnlijk) in april en september 2019 starten. Bij geen tegenbericht gaan wij er van uit dat wij jouw sollicitatie voor een periode van zes maanden in portefeuille mogen houden.

Solliciteren niet meer mogelijk!

Op dit moment hebben meer dan voldoende kandidaten gesolliciteerd op deze vacature. Het is daarom niet meer mogelijk om te solliciteren! Wellicht wordt de sollicitatieprocedure voor de te starten trajecten in 2019 weer opengesteld. Houd daarom hiervoor onze website regelmatig in de gaten.

Voor vragen kun je contact opnemen met recruitment@interzorg.nl