Revalidatie voor ouderen › Interzorg

Revalidatie voor ouderen

Na die operatie had ik het gevoel dat ik nooit meer de oude zou worden. Maar ik bleek toch meer te kunnen dan ik zelf dacht. Ze hebben me hier veel geleerd, zonder dat ik over mijn grenzen ging.

Revalidatie voor ouderen

Revalideren betekent opnieuw een balans vinden, uw zelfredzaamheid weer zoveel mogelijk herwinnen. Of dat nu is na een operatie of als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, wij ondersteunen u in het hervinden van die balans.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Deze vraag stellen wij regelmatig. Of eigenlijk: dagelijks. Want het gaat om u.
Na een ingrijpende operatie, een beroerte of andere aandoening kan intensieve revalidatie nodig zijn. Revalidatie is letterlijk: opnieuw een balans vinden. Een balans in wat u kunt en wat u wilt. Wij ondersteunen u graag om uw eigen leven zo snel als mogelijk weer voort te zetten. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren, van zorg tot behandeling en van service tot begeleiding. Dat doen we graag samen, met u en uw omgeving. En daarin is ontzettend veel mogelijk.

Samen & dicht bij uzelf

Als u met revalidatie een nieuwe balans wil hervinden, maakt u uw eigen keuzes: waar wil ik verblijven, welke zorg heb ik nodig en wie ondersteunt mij daarbij? U te ondersteunen bij uw zorgvraag, daarin zijn onze medewerkers deskundig. U en uw mantelzorger zijn op uw beurt deskundig waar het gaat om de zorg die u wenst. Samen bespreken we dan ook uw situatie, wensen en mogelijkheden. Zodat u dicht bij uzelf kunt blijven. Daarbij staan vooral de mogelijkheden (van u en onze ondersteuning) op de voorgrond.

Intensieve revalidatie, kortdurend herstel of zorg thuis?

Wanneer intensieve revalidatie nodig is, bieden wij u goede mogelijkheden in ons expertisecentrum in Assen, locatie Anholt. Daar staat een team van betrokken experts voor u klaar.
Het kan ook zijn dat u na een operatie, bijvoorbeeld aan heup of knie, tijdelijk minder mobiel bent. In het ziekenhuis bent u uitbehandeld maar terug naar huis is nog te vroeg. Als u geen intensieve revalidatie nodig heeft, kunt u terecht in één van onze daarvoor toegeruste locaties. In een prettige sfeer en omgeving kunt u weer herstellen.
Maar ook in uw eigen thuisomgeving kunt u gebruik maken van onze zorg en behandeling. De specialisten van INNBalanZ kunnen u thuis behandelen met onder andere fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Heeft u ook in de dagelijkse zorg ondersteuning nodig? Dan is er Wijkzorg & service aan huis.

Heeft u vragen of wilt u langskomen? Bel of mail ons gerust.

0800 22 33 404
klantencentrum@interzorg.nl