Uw woonruimte › Interzorg

Uw woonruimte

Of het nu voor tijdelijk is of permanent: u moet zich thuis voelen in Anholt. Een fijne woonplek is daarin een belangrijk aspect.

Uw eigen appartement

U woont in uw eigen appartement met badkamer en toilet. Voor sommige appartementen geldt dat badkamer en toilet gedeeld zijn met het naastliggende appartement. Uiteraard kunt u uw woonruimte naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels, verlichting, spullen, bedden- en linnengoed. Alle appartementen zijn voorzien van aansluitingen voor televisie, telefoon en internet. Standaard beschikken alle woonruimten over behang, gladde vloeren en een railsysteem om bijvoorbeeld schilderijen aan op te hangen. Wilt u het liever anders? Veel is mogelijk. Het is ten slotte uw huis.

Slaapkamer in appartement
Uitzicht vanuit appartement
Plaza
Tuin & terras
Uw huisdier mee
Plaza
Stilteruimte
Bibliotheek

Iedereen is altijd welkom

Dat het uw huis is, betekent daarom ook dat u op ieder moment van de dag vrij bent om bezoek te ontvangen. Onze voordeur staat altijd open voor iedereen.

Uw huisdier mee?

Het kan zijn dat u een (klein) huisdier heeft waaraan u bent gehecht. Wanneer u of uw familie deze zelf kan verzorgen dan is uw huisdier dan ook van harte welkom.